Μαρουλοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και Λαδολέμονο

Συστατικά

1 μεγάλο μαρούλι τρυφερό καθαρισμένο
4-5 κρεμμύδια φρεσκα σε λεπτές φέτες
¼ φλιτζάνι φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη δυοσμο

Για την σάλτσα
1/2 φλιτζάνι ή λιγότερο ελληνικό ελαιόλαδο
3-4 κουταλιές ξύδι κόκκινου κρασιού ή χυμό λεμονιού
Μια πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη τριμμένη ρίγανη

Οδηγίες

Συνδυάστε όλα τα συστατικά για την σάλτσα σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να
γαλακτωματοποιηθεί. Αφήνω στην άκρη.
Συνδυάστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά σαλάτας μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και ολοκληρώστε
με την σάλτσα. ανακατέψτε μαζί να πάει παντού.
Σερβίρετε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί. Απολαμβάνω.

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο στο τηγάνι με Πέστο χαλούμι και σπανάκι
Επόμενο άρθροΠίτα με φέτα και κίτρινο τυρί. Πιο εύκολη δεν υπάρχει