Υλικά

300 γραμμ αλεύρι
1 φακελάκι Μπεικιν παουντερ
1 κούπα γάλα
4 αυγά
1 Κούπα ζάχαρη
ξύσμα από ένα πορτοκάλι κ το χυμό το
1 κούπα σπορέλαιο.
Ζάχαρη Άχνη

Εκτέλεση
Χτυπάμε το σπορέλαιο με τη ζάχαρη και τα αυγά προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι με το γάλα και το μπεικιν πάουντερ. Στη συνέχεια ρίχνουμε το,ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά. Το Βγάζετε από το φούρνο μόλις ψηθεί (ελέγξτε με μία οδοντογλυφίδα στο κέντρο του κέικ , πρέπει να βγει καθαρή) και πάρει ωραίο χρώμα. Αφήστε το να κρυώσει και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΕκμέκ στο Πι & Φι
Επόμενο άρθροΤα πιο ωραία Καλτσόνε που θα φτιάξετε