Χοιρινά παϊδάκια σε μπύρα

Δείτε Επίσης: Χοιρινό Κοκκινιστό με ρύζι | Χοιρινά Μπριζολάκια στο φούρνο

Συστατικά:

1,5 Kg ψιλοκομμένο χοιρινό πλευρά
1 κεφάλη σκόρδου
3 – 4 φύλλα δάφνης
12 κρεμμύδια baby
Μίγμα (δεντρολίβανου, θυμαριού, ρίγανης, κ.α αποξηραμένα βότανα)
330 ml (1 κουτί) μπύρα
1-2 ποτήρια ζωμό κρέατος
Αλάτι για γεύση
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας ρίχνουμε το μείγμα μπαχαρικών, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τα χερια.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια

και στην μέση βάζουμε το κεφάλι σκόρδου και προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης και ρίχνουμε το ζωμό κρέατος και την μπύρα.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 35 λεπτά. Βγάζουμε από φούρνο γυρνάμε το κρέας και τα κρεμμύδια από την άλλη πλευρά

σφραγίζουμε το ταψάκι από πάνω με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 60 λεπτά.


Βγάζουμε από το φούρνο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά έως ότου μείνει το χοιρινό με το λάδι του.

Δείτε Επίσης: Χοιρινό Κοκκινιστό με ρύζι | Χοιρινά Μπριζολάκια στο φούρνο

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροH Συνταγή για το παστίτσιο…όπως είναι πραγματικά
Επόμενο άρθροΜπακαλιάρος σε μια θεϊκή κόκκινη σάλτσα