Μελωμένες πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα

Θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά:

Πατάτες
Μέλι
Μουστάρδα
Χυμό από λεμόνια
Ελαιόλαδο
Κάρυ
Σκόρδο σε σκόνη ή λιωμένες σκελίδες σκόρδο
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ λιώνουμε το μέλι σε λίγο ζεστό νερό
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την μουστάρδα, Το κάρυ, Λίγο ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε καλά
Πασπαλίζουμε με σκόρδο και αλάτι τις πατάτες και τις ανακατεύουμε
Αδειάζουμε στο ταψί με τις πατάτες το μείγμα μελιού που έχουμε ήδη ετοιμάσει
Τέλος, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και λίγη πάπρικα και τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο
Ψήνουμε τις πατάτες για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσουν καλά και να ροδοκοκκινήσουν

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΤο Τιραμισού της Μαμάς
Επόμενο άρθροΑρνί στο φούρνο με πατάτες και λαχανικά