Xοιρινό φιλέτο στη σάλτσα.

Υλικά

2 κρεμμύδια
800 γρ. χοιρινό φιλέτο
350 ml νερό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξινή κρέμα 18%
αλάτι και πιπέρι
μια χούφτα σχοινόπρασο η μαιντανό

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε το κρέας 4-5 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε το νερό.Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά.Στη διάρκεια εξετάζουμε αν χρειάζεται νερό και προσθέτουμε αναλόγως.

Ρίχνουμε λίγο ακόμα αλατοπίπερο. Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε το αλεύρι διαλυμένο σε λίγο νερό. Σιγοβράζουμε.
Προς το τέλος ρίχνουμε την κρέμα και τον μαιντανό.  Ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε 3 λεπτά και το φαγητό μας είναι έτοιμο να σερβιριστεί.
Το ψητό χοιρινό φιλέτο ταιριάζει τέλεια με πατάτες τηγανιτές η ρύζι.

Καλή σας όρεξη!!!!!!!

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας…πολύ ζουμερό, νόστιμο και εύκολο!
Επόμενο άρθροΠανεύκολο και νόστιμο σιροπιαστό κέικ σοκολάτας.