Γεμιστή Ζύμη με ζαμπόν και τυρί

Μόνο 10 λεπτά σε ένα τηγάνι και 5 λεπτά για να φτιάξετε και μια νόστιμη συνταγή δείπνου είναι έτοιμη. Μια γρήγορη συνταγή για δείπνο ή μεσημεριανό σε λίγα λεπτά με λίγα μόνο συστατικά.

Υλικά:

250 γραμμάρια αλεύρι
10 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 κσ σάλτσα ντομάτας (για πίτσα)
130 ml νερού
5-6 φέτες ζαμπόν
ελιές
100 γραμμάρια μοτσαρέλα

Εκτέλεση:

Σ ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπεικιν παουντερ, προσθέτουμε το λάδι, αλάτι
νερό και ξεκινάμε να ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια καλή ζύμη και προσθέτουμε και άλλη
μία κουταλιά λάδι και ζυμώνουμε πάλι.


Κόβουμε την ζύμη στην μέση αλευρώνουμε το πάγκο μας και ανοίγουμε με τον πλάστη περίπου ένα κύκλο 25 εκ.
Στην 2η την αλείφουμε με σάλτσα ντομάτα για πιτσα,

φέτες ζαμπόν, ελιές, και την μοτσαρέλα.


Σκεπάζουμε με την άλλη ζύμη και σφραγίζουμε την περίμετρο κάνοντας ένα κοθρο.


Σε ένα τιγανι βάζουμε μία κσ λάδι και βάζουμε να ψηθεί απο την μία πλευρά 5-6 λεπτά
με σκεπασμένο το τηγάνι.Με ένα πιάτο το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά για άλλα 5-6 λεπτά


Κόβουμε και σερβίρουμε

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤιραμισού Λευκής Σοκολάτας “Bianco”
Επόμενο άρθροΤηγανιά με λευκό κρασί και αρωματικά βότανα