ΜΙΛΦΕΙΓ

Υλικα

2 πακετα σφολιατινια(18κομματια ανα κουτι)
2 φακελακια σαντιγυ
1 κρεμα ανθος αραβοσιτου για βρασιμο
8 κ.σ ζαχαρη
1 γαλα εβαπορε(2κουπες)
2 κουπες νερο

Εκτέλεση

1)Χτυπαμε πρωτα την σαντιγυ με μια κουπα εβαπορε.
2)Διαλυω την κρεμα αραβοσιτου σε μια κουπα εβαπορε και το βαζουμε να ζεσταθει.Προσθετουμε την ζαχαρη και δυο κουπες νερο.Αφηνουμε να πηξει και σβηνουμε το ματι.Προσθετουμε μια βανιλια,σκεπαζουμε με μεμβρανη να μην κανει κρουστα και αφηνουμε να κρυωσει καλα.
3)Ενωνουμε την μιση σαντιγυ με την κρεμα και χτυπαμε στο μιξερ να αψρατεψουν καλα.
4)Στησιμο γλυκου
Στρωνουμε σφολιατινια(18κομματια)
Απλωνουμε την μιση κρεμα
Στρωνουμε σφολιατινια(16 κομματια)
Απλωνουμε την υπολοιπη κρεμα
Απλωνουμε την σαντιγυ που κρατησαμε
Τριβουμε σφολιατινια(2κομματια)
Πασπαλιζουμε αχνη και βαζουμε ψυγείο

Καλη απολαυση!!!

ΠΗΓΗ: anastasiagompou.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΜπακλαβάς χωρίς φύλλο…θα σας ενθουσιάσει πόσο ωραίος είναι
Επόμενο άρθροΤσίζκεικ με γλυκό κεράσι