Μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι !

Υλικά

Για το μοσχάρι
1 κρεμμύδι
1 σκόρδο
1 ντομάτα καρότο
πιπεριά Φλωρίνης
1 κσ πελτέ
αλάτι και πιπέρι
μπαχάρι κουρκουμά
λάδι
1 ποτηράκι κρασί λευκό

Για το ρύζι
κίτρινο για πιλάφι
1 μικρό κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 μικρό καρότο
1 ντομάτα
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Για το μοσχάρι,έβαλα σε μιά κατσαρόλα το κρεμμύδι ψιλοκομμενο σκόρδο λιωμένο ντομάτα καρότο πιπεριά Φλωρίνης πελτέ αλάτι και πιπέρι μπαχάρι κουρκουμά λάδι και ένα ποτηράκι κρασί λευκό, δεν τα σοταρω τα έβαλα όλα μαζί σε πολύ χαμηλή φωτιά στο 2 και μετά από δυόμισι ώρες είναι έτοιμο!!

Για το ρύζι το κίτρινο για πιλάφι βάζω στην κατσαρόλα λάδι το κρεμμύδι λίγο να γυαλίσει να μην πάρει χρώμα
μετά την πιπεριά ένα μικρό καρότο το ρύζι και τα σοταρω όλα μαζί τα σβήνω με μια ντομάτα τριμμένη αλάτι και πιπέρι και το ανάλογο νερό.

Βάζω το ρύζι σε κουπα και σερβιρω με την σαλτσουλα και λιγο τριμμένο τυρί απο πάνω

Καλή όρεξη σε όλους μας !!!

Η Συνταγή είναι της κας Ασημινα Σταθης Κατρανης

Προηγούμενο άρθροΠαγωτίνια με κεράσι
Επόμενο άρθροΚέικ πορτοκαλένιο…με πολύ λίγα υλικά (Νηστίσιμο)