Μοσχάρι Λεμονάτο…της Ραλλούς

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι χτένι
μία φλυτζάνα του τσαγιού λάδι
50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κρεμμύδι
2 καρότα
3-5 μέτριες πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα δάφνης
1 ποτηρακι του κρασιού κρασί λευκό
1 λίτρο νερό
χυμό από ένα λεμόνι
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το λάδι.
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια το αλευρώνουμε και μόλις ζεσταθεί το λάδι το βάζουμε στην κατσαρόλα και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε το καρότο ροδέλες, το σκόρδο μικρά κομματάκια τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με το κρασί .
Προσθέτουμε τις πατάτες,τη δάφνη,το χυμό του λεμονιού ,το αλατοπίπερο και το νερό.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μία με μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να χυλώσει.
Ένα πολύ νόστιμο και γευστικό πιάτο για όλη την οικογένεια!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!

Ευχαριστούμε την Ραλλού Ψαραδέλλη για την Συνταγή της

Προηγούμενο άρθροΜπριζόλες κοτόπουλου με καρότα και μανιτάρια
Επόμενο άρθροΤο απόλυτο κοτόπουλο φούρνου…θα γλύφετε τα δάχτυλά σας