Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές

Χρειαζόμαστε

2 κιλά μοσχαράκι,
1 κρεμμυδι μεγάλο ψιλοκομμένο,
1 ποτ κρασί,
λίγο λάδι
1 κουταλιά του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κρέας,
1 κύβο λαχανικών,
3 κόκκους μπαχάρι,
αλάτι,πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας πάστα.

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μοσχαράκι με νερό να πάρει μια βράση να βγάλει τους αφρούς
Ξεπλένουμε βάζουμε το λάδι το κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα και το μοσχαράκι
Σωταρουμε καλά το κρέας ρίχνουμε τα μπαχαρικά αλάτι,πιπέρι,και το ζωμό λαχανικών και σβήνουμε με το κρασί
Αφήνουμε 5′ και ρίχνουμε την πάστα και νερό μέχρι να καλύψει το κρέας στην χύτρα για 40′ σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι, μακαρόνια

καλή σας επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Ioanna Koulouri

Προηγούμενο άρθροΑλάδωτο Νηστίσιμο Μπράουνις
Επόμενο άρθροΑτζεμ Πιλαφ