Μοσχαράκι με κόκκινο κρασί

Συστατικά:

1 κιλό Μοσχάρι (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας το κόψει σε μερίδες)
500 γραμμάρια κρεμμύδια
500ml Κόκκινο κρασί (καλό προτείνω)
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάστα ντομάτας
1/2 ποτήρι νερό
1 σκελίδα σκόρδο
2 φύλλα φασκόμηλου
Φρέσκο ​​θυμάρι για γεύση.
αλάτι
πιπέρι
Αλεύρι για γεύση.

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 20 λεπτά, προσθέτοντας λίγο νερό κάθε τόσο, μόλις αρχίσουν να διαλύονται, προσθέστε όλο το σκόρδο σε φέτες.
Κόψτε το κρέας σε κομμάτια, αλευρώστε το ελαφρά.

Το βάζουμε στο τηγάνι με το κρεμμύδι, να ροδίσει σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε το φασκόμηλο, λίγο φρέσκο ​​θυμάρι και καλύπτουμε τα πάντα με το κρασί και το νερό.
Αφήστε το αλκοόλ να εξατμιστεί για λίγα λεπτά, καλύψτε και χαμηλώστε τη φωτιά.
Το κρέας θα πρέπει να μαγειρευτεί αργά για μερικές ώρες, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Σερβίρετε με πουρέ ή τηγανιτές πατάτες ή ρύζι

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Mi dai la tua ricetta?

Προηγούμενο άρθροΠαρφέ γιαoυρτιού με βατόμουρο
Επόμενο άρθροΠάπια με σάλτσα πορτοκαλιού και ρύζι!