Μοσχαράκι  με φασολάκια 

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι χτένι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 ποτηράκι κρασί
φασολάκια
3 ντομάτες
1 κουταλιά πελτε
αλάτι,
πιπέρι

Εκτέλεση

Βραζω το μοσχάρι και το χαμηλώνω να σιγοβράσει μόλις μισοβράσει το μεταφέρω σε άλλη κατσαρόλα με λάδι κ ψιλοκομμένο κρεμμύδι το σωταρω κ σβήνω με το κρασί, ρίχνω κ τα φασολάκια αφού τα ανακάτεψα κ σωταριστουν καλά ρίχνω τις ντομάτες περασμένες στο μουλτι μια κουταλιά πελτε αλάτι, πιπέρι, κ ζουμί από το μοσχάρι που είχα βράσει κ αφήνω να σιγοβράσει!!

Απλά κ νόστιμα!!!

Σερβίρετε με μπόλικη φετούλα κ ψωμίιιιι😋😋😋

Προηγούμενο άρθροΛαχματζούν: η πίτσα της Ανατολής
Επόμενο άρθροΨητό κατσαρόλας με μια σάλτσα αξεπέραστη !!!