Μοσχαρίσιο κότσι με ρεβίθια

Υλικά

2 μεσαία Μοσχαρίσια κότσια
2 φλιτζάνια αποξηραμένα ρεβίθια σε νερό όλη τη νύχτα
1 μεγαλο Σκόρδο χωρισμένο και ξεφλουδισμένο
2 Κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Φυτικό λάδι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,ή ότι άλλο θέλετε
Πρόσθεσα λίγο κάρυ και νιφάδες πιπεριού στο δικό μου
Μου αρέσει επίσης να προσθέτω λίγο ξηρό άνηθο.

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, σοτάρουμε για λίγα λεπτά, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα κότσια, σύρουμε το κρέας μεσα στην κατσαρόλα για να πάρει όλες τις γεύσεις.
Ξεπλύνετε τα ρεβίθια, προσθέστε τα στη χύτρα ταχύτητος, προσθέστε το κρέας με το μείγμα μπαχαρικών, χυμό λεμονιού, σκόρδο και αλάτι. Μπορείτε να προσθέσετε ζωμό μοσχαρίσιου κρέατος για περισσότερη γεύση.
Σκεπάζουμε με νερό και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι με λαχανικά στην κατσαρόλα
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυροπιτακια…χωρίς πολλά πολλά