Μοσχαρίσιο Φιλέτο με Μουστάρδα και Μανιτάρια

Υλικά

600 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο
200 γρ μανιτάρια
βούτυρο ή λάδι
2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο, καρυ
1 σκελίδα σκόρδο
αλεύρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε τα μανιτάρια σε φετάκια (ή ζητήστε το από το χασάπη σας).
Χτυπήστε τη μοσχαρίσια μπριζόλα με ένα σφυρί και κυλίστε και τις δύο πλευρές σε αλεύρι.

Ρίχνουμε λάδι ή βούτυρο στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν.

Ενώ τηγανίζετε, προσθέστε τη μουστάρδα και 100 ml νερό. Λίγο αλάτι, πιπέρι το δεντρολίβανο, καρυ και ανακατέψτε καλά.

Καλύψτε το τηγάνι με καπάκι και σιγοβράστε για 10 λεπτά.

Ενώ οι μπριζόλες σιγοβράζουν, προσθέτουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι μαζί με 1 σκελίδα σκόρδο.

Σιγοβράστε απαλά για άλλα 10-15 λεπτά να δέσει η σάλτσα

και, εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε λίγο νερό και αλάτι.

Τα φιλέτα μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!!!!!
Συνοδέψτε τα με ρύζι basmati η πατάτες τηγανιτές!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Subscribe for more delisious recipes here

Προηγούμενο άρθροΥπέροχοι Λουκουμάδες πλεξούδα
Επόμενο άρθροΠώς να φτιάξετε τραγανό μπακαλιάρο με κουρκουτι ούζου: Μια εύκολη συνταγή