Μουστοκούλουρα 

Υλικά

1,5 κούπα μουστο
1,5 κούπα, ζαχαρη
1,5 κούπα λαδι (μισό ελαιόλαδο μισό σπορέλαιο) (η κούπα να είναι μεγάλη αυτή του νες καφέ).
1,5 μπεκιν
3κγλ σοδα
1 φλ καφέ κονιακ
1,5 κ γλ κανελα
1/2κ γλ γαρυφαλο
2 βανιλιες
Μία πρεζα αλατι
1200-1300 γρ αλεύρι γοχ.

Εκτέλεση

Ανακατευω λαδι με ζάχαρη κ μουστο συν τη σόδα στο κονιακ συν τα υπόλοιπα υλικά κ αφήνω 30 λ τη ζύμη να ξεκουραστει(να είναι μαλακή).
Πλάθω κουλουρακια κ ψηνω σε προθ φούρνο στον αέρα 180 β 17-20 λεπτα.
Μολις κρυωσουν τα διατηρώ σκεπασμένο σε μεταλλικό δοχείο.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Eleni Koutrintze

Προηγούμενο άρθροΜια Σπανακοτυρόπιτα λίγο διαφορετικά
Επόμενο άρθροΕίναι οι καλύτεροι σπιτικοί κουραμπιέδες…δεν θα φτιάχνετε άλλους