Μπακαλιάρος ψημένος με ντομάτα και τυρί

Ο Μπακαλιάρος ψημένος με ντομάτα και τυρί είναι μια συνταγή που μπορούμε να βάλουμε στην κατηγορία γρήγορη και νόστιμη!

Συστατικά:

φιλέτο ψαριού μη λιπαρό (έχω μπακαλιάρο) 600-700 γρ.
ντομάτα 1 τεμ.
Γιαουρτι 3-4 κ.σ
σκόρδο 3-4 σκελίδες
φρέσκα μυρωδικά για γεύση (πρόσθεσα άνηθο)
αλάτι πιπέρι
σκληρό τυρί 50-70 γρ.

Μαγείρεμα:

1. Κόβουμε το ψάρι σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε.
2. Βάζουμε το ψάρι σε ταψί και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σκόρδο.
3. Περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος.
4. Κόβουμε τη ντομάτα σε μισούς δακτυλίους, απλώνουμε την επόμενη στρώση, αλατίζουμε.
5. Ψιλοκόβουμε τα χόρτα, τρίβουμε το τυρί.
6. Ανακατεύουμε το τυρί με μυρωδικά και πασπαλίζουμε από πάνω.Αυτή είναι η τελευταία στρώση.
7. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

ΠΗΓΗ: Рецепты СССР

Προηγούμενο άρθροΠουτίγκα με γιαούρτι
Επόμενο άρθροΖαμπονοκεφτέδες με τυρί και μυρωδικά