Μπαστούνια κολοκυθάκια

Απαιτούμενα προϊόντα:

4 τεμ. Κολοκύθι
3 τεμ. Αυγά
1 κουτ Αλεύρι
1 1/2 πακέτα τριμματα φρυγανιάς
50 ml. Λάδι
1 κουτ Πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

Μέθοδος παρασκευής:

Ξεφλουδίστε και κόψτε τα κολοκύθια σε λωρίδες.

Βάζουμε τα κολοκύθια σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι και σκόνη σκόρδου, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά.


Βάλτε το αλεύρι, τα ψίχουλα και τα τρία χτυπημένα αυγά σε ξεχωριστά μπολ.
Αρχίστε να τα φρυγανιζετε τυλίγοντας πρώτα σε αλεύρι, στη συνέχεια βυθίζοντας τα σε αυγά και τέλος στα τριματα.
Τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο καλυμμένο με χαρτί ψησίματος και ρίξτε ελαφρά λάδι πάνω τους.


Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Γίνονται τρομερά τραγανά και φρέσκα. Μπορείτε να γαρνίρετε με τζατζικι και κρύα μπύρα. Υπάρχει μια συνταγή για τζατζικι.

Καλή όρεξη

Προηγούμενο άρθροΚέικ μπισκότων με μπανάνες…Πολύ γρήγορο και καταπληκτικό κέικ
Επόμενο άρθροBrownie σοκολάτας με καρύδια