Υλικά

1 κιλό χοιρινό φιλέτο το κόβουμε σε μικρούς κύβους
2 σκελίδες σκόρδο λεπτό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε μήκος
500 γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
1 πρέζα κύμινο
250 γραμμάρια σκληρού τυριού γραβιέρας
2 καρότα
άλατι 
μια χούφτα πιπέρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το χοιρινό σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά, ενώ ανακατεύουμε.
Προσθέστε τις πιπεριές και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, βράζετε τα καρότα μέχρι να μαλακώσετε και προσθέστε στο τηγάνι. Ξύστε το πάτο του τηγανιου με το κρασί.

Προσθέστε τις ντομάτες, το αλάτι, τα πιπέρι, το πιπέρι και το κύμινο.
Αφήστε το να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Κόψτε το τυρί σε μικρούς κύβους. Προσθέστε στο τηγάνι ενώ είναι ακόμη ζεστό και ανακατεύετε. Αφαιρέστε αμέσως από τη φωτιά και σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο.