Μπισκοτάκια Βρώμης με καρυδιά

Συστατικά:

Κορν Φλαουρ 2 κουταλιές της σούπας
Αυγά 2 τεμάχια
Πλιγούρι βρώμης 180 γρ
Φυτικό λάδι 100 γρ
Πορτοκαλί (ξύσμα) 1 κομμάτι
Καρύδια ψιλοτριμμένα 100 γρ
Μπεικιν παουντερ 8 γρ
Βανιλίνη 1 g
Αλάτι 1/4 κουταλάκι του γλυκού μεγάλο
Ζάχαρη 100 γρ

Για διακόσμηση μπισκότων

Φιλέ αμυγδάλου λίγο

Εκτέλεση

Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το ξύσμα από ένα πορτοκάλι, προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός. Ρίχνουμε το λάδι, την βρώμη, ζάχαρη, βανιλίνη, και ανακατεύουμε με το συρμα. Μετα προσθέτουμε το αλάτι, κορν φλαουρ, μπεικιν παουντερ και ανκατευουμε λίγο και ρίχνουμε και τα τριμμένα καρύδια και κάνουνε μια πολύ καλή ανάμειξη για να γίνει μια σφιχτή πάστα.

Παίρνουμε δόση με το κουταλάκι του γλυκού και με ένα άλλο το διαμορφώνουμε σε μπαλάκια μέγεθος καρυδιού.

 

Βάζουμε τα μπαλάκια σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και απο πάνω στολίζουμε με φιλέ αμυγδάλου


Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για δώδεκα λεπτά, ώστε τα cookies μας να είναι έτοιμα τέλεια ψημένο και ξέρετε σε τέτοια μπισκότα με κρούστα τα ψημένα αμύγδαλα μυρίζουν πολύ ωραία και τώρα θα δοκιμάστε

 

 

Προηγούμενο άρθροΜάθετε μόνο πώς να φτιάξετε τέλεια το στήθος κοτόπουλου!
Επόμενο άρθροΣπιτικό Προφιτερόλ…πανεύκολο και πεντανόστιμο!!!!