Μπισκοτάκια μελιού με καρύδι

Υλικά

Βούτυρο λιωμένο 100γρ
ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας
αυγά 2. τεμ
μέλι 4 κουταλιές της σούπας
αλεύρι 350.gr +/-
μπεικιν 2 κουταλιές της σούπας
ζάχαρη βανίλιας 0,5 κουτ

για πασπάλισμα
ψιλοκομμένα καρύδια 50γρ

Εκτέλεση

Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το βούτυρο , ζάχαρη και χτυπάμε με ένα συρμα χειρός.
Προσθέτουμε τα αυγά και το μέλι και χτυπάμε.
Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε και το αλεύρι και το μπεικιν και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε
μία μπισκοτένια ζύμη.


Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Μόλις η ζύμη φουσκώσει κόβουμε δόσεις περίπου των 40 γραμμαρίων και κάνουμε μπαλάκια
και τα βυθίζουμε μέσα στο ψιλοτριμμένο καρύδι

και τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Ετοιμααααααα

Subscribe to recipe’s yutube channel here

 

Προηγούμενο άρθροΚέικ Αμυγδάλου η ευκολότερη συνταγή και την επόμενη μέρα ακόμα πιο νόστιμο!
Επόμενο άρθροΧοιρινό κλέφτικο στην σακούλα