Συστατικα:

Για την Βάση:
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
2 κσ ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια – προαιρετικά
Ανακατεύουμε και τα πατάμε σε ένα πυρεξ , ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να παιρνει χρώμα. Μην παρα ψηθεί.
Επίπεδο δύο:
220γρ τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι σαντιγί
Χτυπήστε μαζί τη ζάχαρη και το τυρί κρέμα. Ανακατέψτε μέσα την σαντιγι.
Απλώστε το πάνω στην κρύα βάση.
Επίπεδο τρία:
1 συσκευασία στιγμιαία άνθος αραβοσίτου κρέμα μπισκότο
1 1/2 φλιτζάνια πλήρες γάλα (οποιοδήποτε γάλα θα κάνει, αλλά το πλήρες γάλα κάνει την πουτίγκα πολύ πιο γευστική)
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Απλώστε το μείγμα πάνω από το τυρί κρέμας.
Από πάνω στρώστε την υπόλοιπη σαντιγί
Ψήστε 1 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα ή τριμμένο μπισκότο επιλογης. Απλώστε ομοιόμορφα πάνω από το γλυκό και βάλτε στο ψυγείο.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροTo Πιο εύκολο κέικ Μους Σοκολάτας
Επόμενο άρθροΤο απόλυτο γλυκό…σκέτη αμαρτία