Μπισκότα αμυγδάλου με κομματάκια σοκολάτας, χυμό πορτοκαλιού και ξύσμα πορτοκαλιού

Υλικά

Ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
1/4 φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα ολόκληρα
280 γρ αλεύρι (μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμα, κρίνουμε με το μάτι μέχρι να δημιουργηθεί ζύμη)
πιτσίλισμα με γάλα αν χρειάζεται
80 γρ μαύρη σοκολάτα χοντροκομμένη

Εκτέλεση

Χρησιμοποιώντας ένα πολύ μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά μαζί με την παραπάνω σειρά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε να γίνει μια ζύμη.
Κόβουμε τη ζύμη στη μέση και πλάθουμε σε δύο ρολά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 με 30 λεπτά στους 175 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε και μετά κόβουμε σε φέτες.

Γυρίστε στο πλάι και ψήστε ξανά για άλλα 20 λεπτά. Πρέπει να είναι τραγανά. Αυτό είναι ένα απίστευτο σνακ χωρίς ζαχαρη, αποκλειστικά φυσική ζάχαρη από τα φρούτα. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε με διαφορετικούς ξηρούς καρπούς και διαφορετικά φρούτα.

Αυτή η συνταγή είναι μια πρωτότυπη οικογενειακή συνταγή και είμαι σίγουρος ότι θα την απολαύσετε.
Αν θέλετε ζάχαρη στο δικό σας, μπορεί πάντα να προστεθεί!

Καλη Επιτυχια

ΠΗΓΗ:Cooking With Uncle Rob

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα με φύλλα κρούστας και γιαούρτι
Επόμενο άρθροΤα μπριος της πεθεράς