Μπισκότα  μήλου

Υλικά

3 τριμμένα μήλα σε χοντρό τρίφτη,
100 γρ ζάχαρη,
50 ml λάδι,
Αλεύρι για κάθε χρήση- 340 γρ
μια πρέζα κανέλα,
1 αυγό
1 μπέικιν πάουντερ.

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα πάντα με ένα πιρούνι και προσθέστε σταδιακά λευκό αλεύρι σε μια παχιά ζύμη κέικ.
Πάρτε το μείγμα με ένα κουτάλι και βάλτε το στο ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος! Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να παρουν ένα ανοιχτό ροζ μαύρισμα! Περίπου 25 λεπτά τα έβαλα σε κρύο φούρνο. Πασπαλίστε με αχνη ζάχαρη και σερβίρετε με το καφέ σας

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤηγανιτά Μήλα
Επόμενο άρθροΕλαφρές τηγανίτες κολοκύθας πολύ καλές…