Μπισκότα Μήλων

Υλικά

3 μήλα
100 γραμμάρια ζάχαρη,
50 ml λάδι,
1 πρέζα κανέλα,
1 αυγό
1 μπέικιν πάουντερ.
Λευκό αλεύρι

Εκτέλεση

Είχα τρία ωραία μήλα, τα έτριψα στον μεγάλο τρίφτη, τους πρόσθεσα την ζάχαρη, λάδι, μια πρέζα κανέλα, αυγό και ένα μπέικιν πάουντερ.
Όλα αυτά τα χτυπάω με ένα πιρούνι και προσθέτω σταδιακά το λευκό αλεύρι σε ένα παχύρρευστο κουρκούτι για κέικ.

Έβγαλα το μείγμα με ένα κουτάλι και το έβαλα σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος! Έψησα στους 200 βαθμούς μέχρι ένα ανοιχτό ροζ μαύρισμα!
Περίπου 25 λεπτά, έβαλα σε κρύο φούρνο.
Έβγαλα τα τελειωμένα μπισκότα και τα κρύωσα για λίγο. Τα μετέφερα σε πιατέλα και πασπαλίσαμε ελαφρά με ζάχαρη άχνη!

Πολύ απαλά, νόστιμα και αρωματικά μπισκότα, κατάλληλα για καφέ, πρωινό και επιδόρπιο.

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!

ΠΗΓΗ: Казано честно в кухнята

Προηγούμενο άρθροΗ διάσιμη Τυρόπιτα Κουρού…
Επόμενο άρθροΣαλάτα λάχανο με καβούρια και καλαμπόκι