Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας

Υλικά

4 3/4 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
2 φλιτζάνια βούτυρο, μαλακωμένο
1 1/2 φλιτζάνι συσκευασμένη καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 συσκευασίες μίγμα πουτίγκας βανίλιας στιγμής Γιωτης
4 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
4 φλιτζάνια κομματάκια σοκολάτας γάλακτος

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς . Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα, αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και τη λευκή ζάχαρη.
Ριχνουμε μέσα και χτυπάμε στο μείγμα την πουτίγκας στιγμής μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε μετά τα αυγά και τη βανίλια.

Ανακατεύουμε και χτυπαμε το μείγμα του αλευριού και σόδας.
Ανακατέψτε τα κομματάκια σοκολάτας γάλακτος, προσπαθώντας να απλωθούν ομοιόμορφα στη ζύμη μπισκότων.
Φτιάξτε μπαλάκια από ζύμη μπισκότων, διαμέτρου περίπου 2,5 εκ.
Ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο. Οι άκρες πρέπει να είναι χρυσοκαφέ.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣκαλτσούνια με μια αυθεντική συνταγή από την Κρήτη
Επόμενο άρθροΧοιρινό σε Ομελέτα