Μπισκότο σοκολάτας με κρέμα

Συστατικά:

100 γρ μαργαρίνη ή βούτυρο
1 αυγό
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα υγρό
3 κουταλιές της σούπας κακάο
2 και μισή κούπα αλεύρι
1 βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Για τη γέμιση
50 γρ. μαργαρίνη
55 γρ. βούτυρο
240 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανιλίνη

Πώς να μαγειρέψω:

1. Προσθέστε τα αυγά και τη ζάχαρη στο λάδι σε θερμοκρασία δωματιου και χτυπήστε με το μίξερ.
2. Αφού χτυπήσετε καλά, προσθέστε σε αυτό γάλα.
3. Αφού ανακατέψουμε το γάλα, προσθέτουμε τα ξηρά υλικά. Χρησιμοποίησα 2,5 φλιτζάνια αλεύρι.
4. Βάλτε το μείγμα που ετοιμάσατε σε ένα σακουλάκι.
5. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί

Βάζουμε το μείγμα στο ταψί.
6. Δεν έχει σημασία το σχήμα του, θα απλωθεί στον φούρνο.
7. Ψήνουμε για 8 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.
8. Στο μίξερ με το “φτερό” χτυπάμε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τις βανίλιες και τη ζάχαρη
για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά. Το βάζουμε σε κορνέ και γεμίζουμε τα μπισκότα βάζοντας λίγη
στη μέση του μπισκότου και με το άλλο μπισκότο το πιέζουμε ελαφρά να απλωθεί.
9. Βάζουμε από πάνω 80 γραμμάρια λιωμένης σοκολάτας.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Gharib Naeim

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια Τριαντάφυλλα με τυρί!
Επόμενο άρθροΚις με κοτόπουλο και μανιτάρια