Πτι φουρ σοκολάτας

Υλικά

200 γρ. βούτυρο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ ζάχαρη άχνη
2 ασπράδια
300 – 320 γρ. αλεύρι
μία πρέζα αλάτι
1 βανίλια
1 κουβερτούρα

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, την ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, το αλάτι και χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι ν αφρατέψει να γίνει σαν σαντιγί.
Ρίχνουμε τ ασπράδια και συνεχίζουμε το χτύπημα.Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά κοσκινισμένο και ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι το μείγμα να μη κολλάει στα χέρια μας.

Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Βάζουμε το μείγμα μας σ ένα κορνέ και βγάζουμε ο,τι σχέδιο θέλουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν περίπου 15 με 20 λεπτά.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φουρνάκι μικροκυμάτων και βουτάμε τη μία πλευρά απ τα μπισκότα μας.Τα αφήνουμε σε μια σχάρα να στεγνώσουν.
Τα μπισκοτάκια είναι έτοιμα να συνοδέψουν τον καφέ η το τσάι μας!!!!!!
Δοκιμάστε τα!!!!!!

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤσουρεκάκια με ταχίνι και καρύδι
Επόμενο άρθροΗ Σοκολατίνα του Ζαχαροπλάστη….Χωρίς Βούτυρο