Μπιφτέκια Κοτόπουλου γεμιστά με πιπεριά Φλωρίνης κ φέτα

Υλικά

600-700 γρ κιμά κοτόπουλου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι,
2 σκελίδες σκορδο,
μαιντανο κ δυόσμο,
λίγο ελαιόλαδο,
πάπρικα γλυκιά,
1 τριμμένη ντομάτα,
1 αυγό χτυπημένο ελαφρά
νιφαδες βρώμης.

Για τις πατάτες
1.5 – 2 κγρ στρογγυλές μικρές πατάτες,
αλατοπίπερο,
ρίγανη,
κουρκουμα,
ελαιόλαδο

Γέμιση
2 πιπεριές Φλωρίνης
150 γρ φέτας.

Εκτέλεση

Καθάρισα τις στρογγυλές μικρές πατάτες και καρυκευσα με αλατοπίπερο, ρίγανη, κουρκουμα, ελαιόλαδο σ ένα πυρέξ.
Στον κιμά κοτόπουλου πρόσθεσα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκορδο λιωμένο, μαιντανο κ δυόσμο, λίγο ελαιόλαδο, πάπρικα γλυκιά, τριμμένη ντομάτα, αυγό χτυπημένο ελαφρά
και νιφαδες βρώμης. Ζυμωσα καλά τον κιμά, Επλασα στρογγυλά μπιφτέκια κ έβαλα στο μέσο του καθενός από 2 φέτες πιπεριά Φλωρίνης κ 1 κομμάτι φέτας.
Τα έβαλα πάνω απ τις πατάτες, πρόσθεσα λίγο ακόμα ελαιόλαδο κ τα έψησα για 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.
Πεντανοστιμα έγιναν!!!!
Καλή όρεξη στο φαγητό σας εύχομαι 🌿🌺
Πεντανοστιμα έγιναν!!!!

mde

Καλή όρεξη στο φαγητό σας εύχομαι 🌿🌺

ΠΗΓΗΣοφία Παπα
Προηγούμενο άρθροΤυροπιτούλα στριφτή
Επόμενο άρθροΠοιες τροφές έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα και πως τα καθαρίζουμε