ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 πακέτο φύλλα ζαχαροπλαστικής  σε συσκευασία 450 γραμμάρια
200 γραμμάρια βουτύρου λιωμένο
1 λίτρο φρέσκο ​​γάλα
100 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
40 γραμμάρια κορν φλαουρ
4 μεγάλα αυγά
ζάχαρη άχνη
κανέλα

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Για την κρέμα:
Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί τα αυγά και το κορν φλαουρ και αφήστε το  στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε γάλα, ζάχαρη και εκχύλισμα βανίλιας και θερμαίνουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το γάλα αρχίσει να βράζει , βγάλτε το από την φωτιά. Χρησιμοποιώντας μια κουτάλα, ξεκινήστε να ρίχνετε αργά το γάλα, μέσα στο μείγμα αυγών, ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε συνεχώς.
Ανακατέψτε το μισό γάλα με τα αυγά  και στη συνέχεια μεταφέρετε το μείγμα πίσω στο μπολ.
Τοποθετήστε την κατσαρόλα πίσω στην φωτιά  και συνεχίστε να το χτυπάτε  έως ότου η κρέμα να πήξει
Βάλτε την κρέμα στην άκρη.
Για τη Βάση:
Ανοίξτε το φύλλο σας στην πάνω στον πάγκο σας.
Αλείψτε  ένα ταψί  38×25 εκ. με λιωμένο βούτυρο.
Πάρτε ένα  φύλλο και μαζέψτε το  (για να το φανείτε κυματιστό) στη γωνία του ταψιού . Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλα 4  φύλλα για να καλύψετε ολόκληρο το κάτω μέρος του ταψιού.


Περιχύστε  χρησιμοποιώντας το 1/3 του λιωμένου βουτύρου.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C
Ψήστε το φύλλο για 5 λεπτά ή μέχρις ότου δείτε ότι ψήθηκε από πάνω.
Αφαιρέστε από το φούρνο και προσθέστε την κρέμα ομοιόμορφα από πάνω.
Προσθέστε τα υπόλοιπα  φύλλα με τον ίδιο τρόπο όπως και για τη βάση. Μπορείτε να κόψετε ένα φύλλο σε μικρότερα κομμάτια για να γεμίσετε κενά που τυχόν υπάρχουν.


Περιχύστε το υπόλοιπο βούτυρο από πάνω.
Ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά μέχρι το φύλλο να φαίνεται τραγανό
Αφήστε τη ζύμη στην άκρη  για 10-15 λεπτά.
Βάλτε από πάνω άφθονη ζάχαρη άχνη και κανέλα. Έτοιμο να κοπεί και να σερβιριστεί!

Credit to

Προηγούμενο άρθροΛουκάνικο και πιπεριές σε κόκκινη σάλτσα (Σπεντζοφάι)
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με μακαρόνια και ντοματίνια μαριναρισμένο σε σκόρδο