ΥΛIΚΑ

  • 200 γρ. φέτα, σε ένα κομμάτι
  • 100 γρ. κασέρι (προτιμότερο πικάντικο – π.χ. Ξάνθης), τριμμένο
  • 2 ντομάτες, σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε λεπτές φέτες (με τα σπόρια)
  • ελάχιστο μπούκοβο
  • 1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης από γλαστράκια, ψιλοκομμένα ή 1/2 κουτ. σούπας ξερή, κοπανισμένη
  • 30 ml ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τη φέτα, από πάνω την ντομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο.

Καλύπτουμε με το κασέρι και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜους σοκολάτα με μήλο
Επόμενο άρθροΥπέροχο Κωκ στο ταψί…απίστευτο