Μπουκιές κοτόπουλου τυλιγμένες σε μπέικον 

Εκτέλεση

Πρώτα τα καρύκευσα με ροζ αλάτι, γλυκιά πάπρικα, πιπέρι πολυχρομο (ή απλό) και λίγο μέλι ακακίας…
Στη συνέχεια, μετά από δύο ώρες μαρινάρισμα, τα τύλιξα σε φέτες μπέικον 🥓…

Στη συνέχεια, τα ρόδισα για 10 λεπτά στο τηγάνι και μετά τα ανακατεύω με λευκό κρασί. .. Τέλος στο φούρνο για 30 λεπτά στους 190°, με τα τελευταία 10 λεπτά με την πόρτα του φούρνου ανοιχτή για να βγει ο ατμός που είχε μαζευτεί μέσα.
Στο τέλος, οι κοτομπουκιές τυλιγμένες με μπέικον έγιναν τραγανές εξωτερικά, ενώ παρέμειναν χυμώδεις εσωτερικά 😋

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Ραφαέλο
Επόμενο άρθροΧειροποίητες Παπαρδέλες ραγού με κουνελι