Μπριζόλα σε τηγάνι

Συστατικά:

1 μπριζόλα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας Μείγμα Μπαχαρικών για Ψητά Σχάρας
1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο

Μέθοδος:

Χρησιμοποιώντας ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι σε μέτρια φωτιά.
Καρυκεύστε μπριζόλα με μπαχαρικό σχαρας και στις δύο πλευρές.
Προσθέστε τη μπριζόλα και χαμηλώστε τη φωτιά και αμέσως προσθέστε το βούτυρο, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Χρησιμοποιώντας μια λαβίδα αναποδογυρίστε τη μπριζόλα και ρίξτε τη σάλτσα βουτύρου πάνω από τη μπριζόλα.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ανάλογα με το πάχος.
Μεταφέρετε τη μπριζόλα σε ένα ξύλο κοπής και αφήστε την να ξεκουραστεί για 8 λεπτά πριν την κόψετε.

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΓεμιστό κουνέλι με ρύζι και μανιτάρια!
Επόμενο άρθροΕίναι η πιο εύκολη κοτόπιτα