Μπριζόλες με μανιτάρια σε ακαταμάχητη σάλτσα.

Ζουμερά σνίτσελ γαλοπούλας σε μια ακαταμάχητα νόστιμη σάλτσα με μανιτάρια. Το κρέας λιώνει. Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και σίγουρα ένα μεσημεριανό σας προτείνουμε.

Υλικά :

Φιλέτο στήθος γαλοπούλας
μουστάρδα
3 κσ βούτυρο
μαϊντανός
κύβο μοσχαρισιο κρέατος
βαλσάμικο ξύδι (προαιρετικά)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
12-15 μανιτάρια champignion
1 σκόρδο

Εκτέλεση:

✅ Θα μαρινάρουμε το κρέας από το στήθος γαλοπούλας με: λάδι, αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα.
Μαρινάρετε και τις δύο πλευρές και αφήνετε στη μαρινάδα μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε
✅ Τηγανίζουμε το κρέας σε ένα τηγάνι για περίπου 10 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία, ριχνουμε και το βουτυρο πανω απο καθε κοπμμάτι κρεατος
και συνεχιζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι

✅Το ίδιο λάδι το αδειαζουε σε μια πλασωτε κατσαρόλα και θα τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά και θα προσθέσουμε
μανιτάρια σε φέτες και λίγο βαλσάμικο. Τηγανίζουμε για 5 λεπτά ώστε τα μανιτάρια να βγάλουν το ζουμί τους
✅ Προσθέτουμε 300 ml ζεστό νερό και ξαναβάζουμε το κρέας μέσα. Στη σούπα προσθέτουμε και έναν κύβο μοσχαρίσιο
✅ Τα βράζουμε όλα μαζί για 30 λεπτά, μέχρι να πάρουμε την υφή του χυμού που θέλουμε
✅ Στο τέλος θα το αλατοπιπερώσουμε κατά βούληση και θα προσθέσουμε λίγο μαϊντανό

Και αυτό είναι όλο, όπως μπορείτε να δείτε, ο χυμός είναι πραγματικά φανταστικός, το κρέας ζουμερό και τα μανιτάρια νόστιμα.

Καλή Απόλαυση

Δείτε περισσότερες ωραίες συνταγές εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΧειροποίητο Σαλάμι Κοτόπουλο….χωρίς χημεία και συντηρητικά για τα παιδιά σας
Επόμενο άρθροΜπανόφι