Δείτε Επίσης: Ομελέτα Φούρνου με ντομάτα και φέτα | Φλογέρες με Μοτσαρέλα και Ντομάτα

Ντομάτες με αυγά

Συστατικά

2 ντομάτες
2 αυγα
Μοτσαρέλα
αλάτι / ρίγανη / Μπαχαρικά

Εκτέλεση

Κόβουμε τις ντομάτες από την κάτω πλευρά και τις καθαρίζουμε το εσωτερικό όπως στα γεμιστά.
Ρίχνουμε λίγο λαδακι μέσα στην ντομάτα και μετά αδειάζουμε σε κάθε ντομάτα μέσα ένα αυγό.


Αλατοπιπερώνουμε ρίγανη και όποιο μπαχαρικό σας αρέσει.


Με ένα κουταλάκι ανακατεύουμε το αυγό μέσα στην ντομάτα.

Γεμίζουμε από πάνω με αρκετή τριμμένη μοτσαρέλα


Βάζουμε τα “καπάκια” της ντοματας και τα στερεώνουμε με 2 οδοντογλιφίδες
Στρώνουμε ένα ταψάκι με αλουμινόχαρτο το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε
τις γεμιστές ντομάτες και τις φωλιάζουμε με το αλουμινόχαρτο


Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 25-30΄, μέχρι να μαλακώσουν.

Θα τις απολαύσετε

Δείτε Επίσης: Ομελέτα Φούρνου με ντομάτα και φέτα | Φλογέρες με Μοτσαρέλα και Ντομάτα

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πατάτες και κάρυ
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα