Αρνί στην Κατσαρόλα με πατάτες

Υλικά

– Κρεμμύδια 1 κιλό
– Αρνί κρέατος 1 κιλό (Οποιοδήποτε μέρος)
– Βούτυρο 200 γρ
– Κρύο νερό 300 ml
– Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας (για γεύση)
– Μαύρο πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
– Σκελίδες σκόρδου 4 τεμ
Πατάτες 1 κιλό κυδωνάτες

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα διαλύουμε .
Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες.
Ρίχνουμε το αρνί στην κατσαρόλα  μαζί με τα κρεμμύδια .

Προσθέτουμε το βούτυρο νερό σκεπάζουμε και αφήνουμε 50 λεπτά.


Ανοίγουμε και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι,ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ανακατεύουμε.


Σκεπάζουμε και αφήνουμε 40 λεπτά να μελώσουν και να φεύγει το κρέας από το κόκκαλο
Ρίχνουμε μέσα τις πατάτες αλάτι ανακατεύουμε και σκεπάζουμε για 15 λεπτά

Το φαγητό είναι έτοιμο

Δείτε το βίντεο του καναλιού εδώ

Προηγούμενο άρθροΕύκολο ελληνικό κέικ γιαουρτιού λεμονιού με σιρόπι
Επόμενο άρθροΟ Καλυτερος είναι ο Πλαστός Τρικάλων