Πίτσα με Μακαρόνια στο Τηγάνι

Για αυτήν τη συνταγή χρειάζεστε:

– μακαρόνια
– μοτσαρέλα
– τυρί κίτρινο τριμμένο
– 10 φέτες σαλάμι αέρος 1/2 εκ πάχος
– 3 αυγά
– άλάτι
– τριμμένο μαύρο πιπέρι
– βούτυρο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας
Κόβουμε την μπάλα μοτσαρέλας σε κυβάκια .
Κόβουμε τις 10 φέτες σαλάμι μισό εκατατοστο πάχος και μετά τα κόβουμε σε κυβάκια
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τα αυγά , αλάτι, πιπέρι, μοτσαρέλα, σαλάμι αέρος, και το τριμμένο
τυρί και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τα βρασμενα μακαρόνια και τα απλώνουμε.
Από πάνω αδειάζουμε το μείγμα να καλύψει όλα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί
με τα μακαρόνια.
Μόλις ψηθεί η μία πλευρά τότε γυρίζουμε την πίτσα απο την άλλη πλευρα με την βοήθεια
ενός πιάτου.
Μόλις είναι έτοιμο τότε το βγάζουμε σε ένα πιάτο και είναι έτοιμο να το απολαύσετε.

Καλή Επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΡεβανί….μία διαφορετική συνταγή
Επόμενο άρθροΤραγανά μπισκοτάκια με καρύδια