Μελιτζάνα με πατάτα στο τηγάνι

Υλικά για 2 άτομα

1 μελιτζάνα
1 πατάτα
1 σκελίδα σκόρδο
αποξηραμένος μαϊντανός
2 αυγα
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε την μελιτζάνα και την τρίβουμε στο τρίφτη στο χοντρό
Ρίχνουμε την τριμμένη μελιτζάνα μέσα ένα μπολ και τρίβουμε και την πατάτα αφού
την στύψουμε καλά.
Ρίχνουμε το σκόρδο, αλάτι, αυγά και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε το τηγάνι μας σε μέτρια-υψηλη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα μας
και το τηγανίζουμε και απο τις πλευρές (το γυρνάμε με ένα πιατο)

Είναι έτοιμο αν δε το καταλάβατε

Προηγούμενο άρθροΣτρούντελ με κρέμα – μαρμελάδα – κεράσι
Επόμενο άρθροΤα μακαρόνια των τυριών