Ομελέτα ζυμαρικών

Συστατικά

4 φλιτζάνια μαγειρεμένα ζυμαρικά
8 αυγά
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
200 gr μαλακό τυρί Gouda, σε φέτες
150 gr αλλαντικό της επιλογής σας

Οδηγίες

Εάν χρησιμοποιείτε ένα μακρύ ζυμαρικό που είναι δύσκολο να το δουλέψετε, κόψτε σε πιο μικρα κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά. Χτυπάμε αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα. Ανακατεύουμε μέσα τα ζυμαρικά.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 10 ιντσών που είναι ασφαλές σε μέτρια φωτιά με το 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το μισό μείγμα των αυγών στο τηγάνι. Καλύπτουμε με τις φέτες μαλακού τυριού και σαλάμι και από πάνω με το υπόλοιπο μείγμα αυγών.

Ανακατεύετε το μείγμα κατά διαστήματα με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσει ο πάτος, 15-20 λεπτά.
Με ΄την βοήθεια ενός πιατου γυρίζουμε την ομέλέτα και τηγανιζουμε και την πανω πλευρα.
Μπορείτε ενα το τηγάνι είναι για φουρνο να το στο γκριλ και ζεστάνετε μέχρι να ροδίσει η κορυφή.

Σερβίρετε αμέσως.

Προηγούμενο άρθροZαμπονοτυροπιτα με μπεσαμελ και φυλλο κρουστας
Επόμενο άρθροΜπουγάτσα γλυκιά Θεσσαλονίκης συνταγή Ζαχαροπλαστείου