ΣΥΝΤΑΓΗ:ΚΕΚΑΚΙΑ:
Χτυπαμε 100 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο με 100 γραμμαρια ζαχαρη παρα πολυ καλα.
Προσθετουμε 2 αυγα ενα ενα με 1 κουταλια αλευρι φαριναπ.
Ανακατευουμε.
Σταματαμε.το μιξερ και ριχνουμε 100 γραμμαρια αλευρι φαρινα κουταλια κουταλια ανακατευοντας παρα πολυ πολυ απαλα με μαρίζ.
Τοποθετουμε στα καταλληλα φορμακια και τα.ψηνουμε.στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις 15 λεπτά.
Τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα κοβουμε στην μεση.

ΚΡΕΜΑ:
2 ποτήρια γάλα,3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη το βάζουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 αλεύρι διαλυμένα σε λίγο γάλα από το ζεστό.
Όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 σταγόνα βανίλια υγρή,1 κουταλιά της σούπας βούτυρο,1 κρόκο αυγού.
Την αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας την.

ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,1 φλιτζάνι τσαγιού νερό βράσιμο 2 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΑΝΤΙΓΙ:
Χτυπάμε 1 μόρφατ μεταλλικό κουτί με 2 κούπες άχνη ζάχαρη,2 κουταλιές της σούπας γάλα,5 κουταλιές της σούπας ινδοκάρυδο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Παίρνουμε το ένα πάτο από το κεκάκι το σιροπιάζομαι με πινέλο,τοποθετούμε κρέμα το κλείνουμε με τον άλλο πάτο το σιροπιάζομαι και προσπαθούμε στο ένα χέρι το κρατάμε και με το άλλο με σπάτουλα προσπαθούμε γύρω γύρω να το καλύψουμε με σαντιγί.
Οπότε μόλις τα τελειώσουμε τα βουτάμε σε μπόλικη καρύδα!!

Συνταγή από  Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε μαγειρική !!!! Αγαπάμε ζαχαροπλαστική !!!

Προηγούμενο άρθροΜία καραμελωμένη τέλεια κρεμμυδόσουπα…μην την χάσετε
Επόμενο άρθροΚέικ Μους Σοκολάτας με 3 επίπεδα…πιο εύκολο απ΄ότι νομίζετε