Πέννες ογκρατέν με λουκάνικο

Υλικά για 2 άτομα

200 γραμμάρια μακαρόνια
150 γραμμάρια λουκάνικο
1 κουτι σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη
παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά όπως υποδεικνύει το κουτι. Μόλις βρασουν, αφαιρέστε το και κρατήστε τα στην ακρη.
Από την άλλη, κόβουμε το λουκάνικο ​​σε κύβους και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό σε τηγάνι (δεν χρησιμοποιούμε λάδι).
Μόλις σοταριστεί, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε λίγη ρίγανη στη σάλτσα και προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τα απλωνουμε σε ένα πυρεξ, βάζουμε από πάνω τριμμένη παρμεζάνα και ψηνουμε στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

Καλή απολαυση

 

Προηγούμενο άρθροΥπέροχη Τουρτα Κωκ….αφράτη με βελούδινη κρέμα
Επόμενο άρθροΑφράτο Μπισκοτογλυκό με Κρέμα Βανίλιας και Σοκολάτας