Πίτα λαχανικών χωρίς φύλλα

Συστατικά:

4 αυγά
1/2 ποτηρι του νερού γάλα
1/4 ποτήρι νερού λάδι
1 κγ Αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.σ. κέτσαπ
2 ποτήρια νερού αλεύρι
1 πακέτο μπεικιν πάουντερ
4-5 πιπεριές τσίλι
1 μεγάλου μεγέθους κόκκινη πιπεριά
1 μικρό μπολ κατεψυγμένο καλαμπόκι
1 μικρό μπολ μαύρες ελιές
1 μπολ ψιλοκομμένο λουκάνικο χωριατικο
2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 μικρό μπολ κόκκινη πιπεριά πράσινες ελιές
4 κ.σ. τυρί τριμμενο φέτα-ανθοτυρο

για να λιπάνετε το δίσκο:
2 κ.σ. λάδι

Για από πάνω:
1 μπολ τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Σε μπολ μεγάλο ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, κετσαπ και
χτυπάμε με ένα συρμα χειρός να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το αλεύρι, μπεικιν και χτυπάμε πάλι καλά.
Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε το ταψί του φούρνου αδειάζουμε το μείγμα

και πασπαλίζουμε με τυρι τσενταρ
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Στα 20 λεπτά το σκέπασα με λαδόκολλά γιατί δεν Ηθελα να κοκκινίσει πολύ και το
άφησα άλλα 10 λεπτά. Το βγάζουμε απο το φούρνο και το κόβουμε σε φέτες

Καλή Επιτυχία

Εγγραφείτε στο κάναλί της Συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΣπιτικές Σπανακοτυρόπιτες
Επόμενο άρθροΑλμυροί λουκουμάδες με σουσάμι σε 10 λεπτά….με τον καφέ ή ζεστή σοκολάτα