ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για την κρέμα:
1 λίτρο κατσικίσιο γάλα 
140gr μέλι
3 μεγάλα αυγά
120 γραμμάρια σιμιγδάλι
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
Για τη Βάση με φύλλο:
4 φύλλα ζαχαροπλαστικής
70gr βούτυρο
Για την επικάλυψη:
150gr μέλι
15gr κανέλα 
Προαιρετικά: ψιλοκομμένα καρύδια

 ΟΔΗΓΙΕΣ:
Για την κρέμα:
Σε μια κατσαρόλα ανακατέψτε μαζί το γάλα και το μέλι.
Βάλτε το στην φωτιά σε μέση και υψηλή θερμότητα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, χτυπάτε τα αυγά.
Μόλις το γάλα φτάσει σε σημείο βρασμού, ξεκινήστε να το ρίχνετε στα αυγά. Μικρές σταγόνες κάθε φορά, ενώ χτυπάτε τα αυγά συνέχεια.
Μόλις προσθέσετε τουλάχιστον το μισό ποσό γάλακτος στα αυγά, και μεταφέρετε τα πίσω στην κατσαρόλα. Προσθέστε το πορτοκαλί ξύσμα και το εκχύλισμα βανίλιας.
Προσθέστε το σιμιγδάλι και συνεχίστε να χτυπάτε το μείγμα έως ότου αρχίσουν να σχηματίζονται φυσαλίδες στην επιφάνεια. Σε αυτό το σημείο η κρέμα θα αρχίσει να πήζει μαγειρέψτε  για 1-2 λεπτά μέχρι να πήξει αρκετά. Βγάλτε από τη φωτιά και αφήστε το στην άκρη.
Για τη Βάση με Φύλλο:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C .
Λιώνουμε το βούτυρο. Λιπάνετε ένα στρογγυλό ταψί 20 εκ με λίγο βούτυρο.
Πάρτε 1 φύλλο ζύμης και καλύψτε το κάτω μέρος του τηγανιού. Λιπάνετε το με βούτυρο.
Προσθέστε 3 ακόμα φύλλα φύλλου με τον ίδιο τρόπο. Λίπανση καθένα πολύ καλά και και βεβαιωθείτε ότι το κάτω μέρος του τηγανιού καλύπτεται από όλες τις πλευρές.
Προσθέστε την κρέμα και απλώστε την ομοιόμορφα με ένα κουτάλι. Πάρτε το υπερβολικό φύλλο που κρεμάει έξω από το τηγάνι και το γυρίστε το προς τα μέσα από πάνω από την  κρέμας. Για να δώσετε μια τραγανή άποψη στην άκρη της πίτας.
Ψήστε για περίπου 30 λεπτά. Μέχρις ότου και το φύλλο και η κρέμα πάρουν ένα ωραίο χρυσό καφέ χρώμα.
Για την επικάλυψη:
Αφήστε την πίτα να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Από πάνω πασπαλίζουμε με μέλι και κανέλα. Και καρύδια αν θέλετε.
Κόψτε σε 8 κομμάτια και σερβίρετε!

Credit to

Προηγούμενο άρθροΠανεύκολο Χατσαπούρι τηγανιού – Το καλύτερο κασερόψωμο
Επόμενο άρθροΚεκάκια με τυρί ελιές και λιαστή ντομάτα…για την παραλία