Πίτα με τυρί και σπανάκι

Υλικα

1 πακέτο φύλλα κρούστας ζαχαροπλαστικής
σπανάκι
φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
τυρί
3 αυγά
λάδι

Εκτέλεση

Κόβουμε το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Σε ξεχωριστό μπολ, θρυμματίζουμε το τυρί, και ανακατεύουμε καλά μαζί με 3 αυγά και λιγο λάδι.

Σε ένα τηγάνι βάζετε 2 κρούστες, ραντιζετε με το λάδι και βάζετε από το μείγμα με το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, μετά ξαναβάζετε 1 φύλο, ραντιζετε με το λάδι και βάζετε από το μείγμα με τα αυγά και το τυρί και έτσι εναλλάξ μέχρι να εξαντληθούν τα φύλλα . Τελειώνουμε την πίτα με 2 φύλλα από πάνω

Χαράζετε τα πάνω μόνο φύλλα σε κομμάτια και αλείφετε την επιφάνειά της με λίγο ακόμη λάδι.
Προαιρετικά με ένα πινέλο, αλείψετε ένα επιπλέον χτυπημένο αυγό για ροδοκόκκινο και ξεροψημμένο φύλλο. Τοποθετείτε το ταψί σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς και ψήνετε τη πίτα σας για 1:20 ώρα περίπου ή μέχρι να ψηθεί καλά από κάτω και ροδοκοκκινίσει στην επιφάνειά της..

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑν έχετε 3 πατάτες και 3 αυγά, το πρωινό είναι έτοιμο. Νόστιμο πρωινό σε 10 λεπτά.
Επόμενο άρθροΤαχινόπιτες λαχταριστές !