Πίτα με τυρί και κίτρινο τυρί. Αφράτη και πολύ νόστιμη!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

αυγά – 6 τεμ.
κίτρινο τυρί (τριμμένο) – 350 g.
τυρί (θρυμματισμένο) – 500 g.
ανθρακούχο νερό – 500 ml.
λάδι – 100 ml.
2 συσκευασίες φύλλου.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Πάρτε ένα φύλλο, λαδώστε το με λάδι, βάλτε ένα δεύτερο φύλλο από πάνω, πασπαλίστε με
τριμμένο τυρί φετα και τριμμένο κίτρινο τυρί παντού. Κυλήστε σε ένα σφιχτό ρολό.


Κόψτε το προκύπτον ρολό σε 4 ή 6 ίσα μέρη

και τακτοποιήστε τα σε όρθια θέση σε ένα λαδωμένο ταψί φούρνου

και συνεχίστε με τα ρολά μέχρι να γεμίσει ολόκληρο το ταψί.


Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το λάδι και το ανθρακούχο νερό, ρίχνουμε το προκύπτον
μείγμα ομοιόμορφα πάνω τα ρολάκια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 45-50 λεπτά.
Καλή όρεξη!

Subscribe to reicpe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΜαρουλοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και Λαδολέμονο
Επόμενο άρθροΗ “στριμμένη” Σπανακοτυρόπιτα…πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη