Πίτσα γιαουρτιού μαργαρίτα

Συστατικά
150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
125 γρ ελληνικό γιαούρτι
100g σάλτσα για πίτσα
1 κουταλιά της σούπας πολτό από λιαστές ντομάτες
2 κούπες ψιλοκομμένο βασιλικό
8 ντοματίνια, κομμένα σε φέτες
75 γρ τυρί Cheddar, τριμμένο
75 γρ τυρί μοτσαρέλα, σε κύβους
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​θυμάρι

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220ºC (ανεμιστήρας 200ºC / αερίο 7). Στρώστε 2 ταψάκια με χαρτί ψησίματος.
2. Τοποθετήστε το αλεύρι και το γιαούρτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά να γίνει μία ζύμη. Ζυμώνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη. Χωρίστε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα κομμάτια σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. Ανοίξτε την ζύμη προς τα έξω για να κάνετε τέσσερις βάσεις των 12cm. Τοποθετήστε στα ταψάκια.
Κόψτε, και τετραγωνίστε τις άκρες με ένα μαχαίρι.
3. Ανακατέψτε την σάλτσα, με πολτό από λιαστές ντομάτας και το βασιλικό μαζί σε ένα μπολ.
Βάλτε μία Κουταλιά πάνω από τις βάσεις και απλώστε. Στρώστε από πάνω τις τεμαχισμένες ντομάτες, τα τυριά και το θυμάρι.
4. Ψήστε για 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί πάνω και κάτω. Κόψτε στα 4 και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ: kidspot.com.au

Προηγούμενο άρθροΑφράτο λεμονοκέικ με γιαούρτι
Επόμενο άρθροΡιγκατόνι 3 τυριά σαν Κέικ