Πίτσα με βάση κολοκυθιού

Υλικά

2 κολοκυθάκια,
αλάτι
2 αυγά,
2 κ.σ.αλεύρι,
μαύρο πιπέρι,
μοσχοκάρυδο
παρμεζάνα
πουρέ ντομάτας για πιτσα,
300 γρ τριμμένη μοτσαρέλα,
λουκάνικο
Τυρί φέτα κυβάκια
ψιλοκομμένες ελιές.

Εκτέλεση

Έτριψα κολοκυθάκια, τα αλάτισα και τα άφησα για 20 λεπτά να βγαλουν το νερό.
Στη συνέχεια πρόσθεσα αυγά, 2 κ.σ.αλεύρι, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο και τους ετρίψα 100 γρ παρμεζάνα .
Έριξα το μείγμα που προέκυψε σε ταψί με χαρτί ψησίματος και έψησα στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει.

Στη συνέχεια αλείφω την βάση με πουρέ ντομάτας για πίτσα, πασπαλισμένα με τριμμένη μοτσαρέλα, λουκάνικο,
τυρί φέτα κοματάκια και ψιλοκομμένες ελιές (και ότι άλλο μας αρέσει).
Το ξαναέβαλα στο φούρνο μέχρι να γίνει μια χρυσή κρούστα
❤️Αποδείχτηκε μια απίστευτα νόστιμη πίτσα

😋 Σας εύχομαι ένα υπέροχο απόγευμα ❤️❤️❤️

ΠΗΓΗ: Цветана Йончева-Иванова

Προηγούμενο άρθροΠαγωτό Λεμόνι Μοσχομυριστό!
Επόμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο της Γιαγιάς ζεστό με σιρόπι κανέλας