Πίτσα με τυρί κρέμα

 

Συστατικά :
Τυρί κρέμα 680 gr
1 πράσινη πιπεριά, σε κύβους
1/4 κόκκινο κρεμμύδι, σε κύβους
140 gr ψιλοκομμένες φέτες πεπερόνι
Περίπου 220γρ. σάλτσα για πίτσα
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο τυρί μοτσαρέλα
Τριμμένο τυρί παρμεζάνας (προαιρετικό)
Pita Chips, Fritos ή Tortilla Μάρκες για εμβάπτιση

Κατευθύνσεις :

Αλείψτε το τυρί κρέμα σε ένα πυρέξ 20 x 30 εκ έτσι ώστε να καλύπτει το κάτω μέρος.
Πασπαλίζουμε ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι και μια χούφτα μοτσαρέλα πάνω από το τυρί κρέμας.
Προαιρετικά, πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.
Στη συνέχεια, στρώστε το πεπερόνι πάνω από τα λαχανικά για να καλύψετε τελείως (από την ώρα που έγραψα την συνταγή το έχω κάνει αρκετές φορές αυτό φαγητό και άρχισα να χρησιμοποιώ περίπου διπλό το πεπερόνι και να το αλέθω ή να το κόβω σε μικρά κομμάτια, έτσι ώστε να το πιάνετε πιο εύκολα το ψωμί ή η τορτίγια).
Πασπαλίστε με λίγο περισσότερο τριμμένη παρμεζάνα και μοτσαρέλα.
Ρίξτε ένα λεπτό στρώμα σάλτσας πάνω από το πεπερόνι και απλώστε το για να το καλύψει εντελώς.
Ψήνουμε στους 180 ° C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να ροδίζει η σάλτσα γύρω από τις άκρες του πυρέξ και να φαίνεται λίγο πιο στεγνή.
Ρίξτε από πάνω με την υπόλοιπη τριμμένη μοτσαρέλα και επιστρέψτε για πάνω από 10 λεπτά για να ξεροψηθεί από πάνω για λίγα λεπτά.
Απλά φροντίστε να το παρακολουθήσετε προσεκτικά ενώ ψήνετε επειδή μπορεί να καεί!
Σερβίρουμε με τσιπς (την αγαπημένη μας επιλογή) τορτίγια … ή ό, τι θέλετε να θέλετε!

 

ΥΓ: μερικά από τα παιδιά τους αρέσει κρύο, την επόμενη μέρα!

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά αλμυρά σνακς
Επόμενο άρθροΤο πιο γρήγορο Σαραγλί