Συστατικά
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα 38 cm (ή χειροποίητη ζύμη)
1/2 φλυτζάνι πέστο
170 gr τυρί φέτα (θρυμματισμένο)
Προαιρετικά: Αγκινάρες 150gr στραγγισμένες και τεμαχισμένες
Προαιρετικά: 1/3 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες (κομμένες σε φέτες)
Προαιρετικά: 1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμών (ψιλοκομμένες)

Βήματα για να την κάνετε
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C.

Απλώστε τη σάλτσα πέστο πάνω από τη ζύμη πίτσα. Πασπαλίστε με τυρί φέτα. Προσθέστε τις προαιρετικές αγκινάρες, τις αποξηραμένες στον ήλιο ντομάτες και τις ελιές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ψήστε την πίτσα σας για 15 λεπτά ή μέχρι να ψυθεί η ζύμη.

Κόψτε και σερβίρετε την πίτσα.

Απολαύστε αυτή την πίτσα με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα για ένα υγιεινό γεύμα ή δείπνο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣταφιδόψωμο…γεύση με μνήμες σε όλους
Επόμενο άρθροΨάρι α λα σπετσιότα…είναι γλύκισμα