Παναρισμένες κρέπες με λαχανικα

Υλικά

Για τις κρεπες:

2 ποτήρια αλεύρι
1 ποτήρι νερό
Αλατι
Ελαιόλαδο για το ψήσιμο
Για τη γέμιση:

1 πακέτο μανιτάρια
2 μέτρια κρεμμύδια
Ελαιόλαδο για το σωταρισμα
Αλάτι, πιπέρι
Για το πανάρισμα

1 ποτηρι τριμμένη φρυγανιά
Αλεύρι
1 αυγο

Παρασκευή

Το πρώτο βήμα είναι η ανάμιξη του αλεύρου και του νερού για το σχηματισμό της ζύμης για τις κρεπες για να ψηθούν επειτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Ψιλόκοψε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σώταρετετα στο ίδιο τηγάνι με τη βοήθεια ελαιόλαδου.
Γέμισε κάθε κρέπα με το μείγμα μανιταριών και κρεμμυδιού και τύλιξε τες χωρίς να αφήσεις ανοιχτές άκρες.
Τοποθέτησε σε ένα μπολ το αυγό χτυπημένο, σε ένα άλλο το αλεύρι και σε ένα άλλο τη φρυγανια. Όπως είναι οι κρέπες τυλιγμένες πασπαλίστε με αλεύρι, έπειτα βούτηξε τες στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά και αποτελείωσε τες στο τηγάνι ή στο φούρνο.

Καλή απολαυση!

Προηγούμενο άρθροΛινγκουίνι με λευκή σάλτσα μυδιών
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με ρύζι και λαχανικά στο φούρνο- ακαταμάχητα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα