Παραδοσιακοί Μπεζέδες

Υλικά

4 ασπράδια αυγών (120 γραμμάρια)
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
140 γραμμάρια ζάχαρης
80 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας (Λευκή – Μαύρη)
50 γραμμάρια αλεσμένα αμύγδαλα
5 γραμμάρια βανίλιας

Εκτέλεση

Χτυπάμε 4 ασπράδια αυγών, λεμόνι και χτυπάμε με ένα μιξερ χειρός για περίπου 1 λεπτό να γίνει η μαρέγκα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη σιγά σιγά, και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί όλη η ζάχαρη και ανακατεψτε για περίπου 4-5 λεπτά, θα γίνει μια όμορφη σαντιγί.


Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα, 1 βανίλια ζάχαρης
και ανακατεύουμε με μία μαριζ.


Πάρτε ένα κουτάλι παγωτού ή κορνε ζαχαροπλατικής και φτιάξτε τους μπεζέδες σε ένα ταψί
στρωμένο χαρτί ψησίματος


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90 βαθμούς κελσίου για περίπου 1,5 ώρα
Βάλτε στο ψυγείο να κρυώσουν και μετά μπορείτε να σερβίρετε.

Καλή Επιτυχία

 

 

Προηγούμενο άρθροΈχετε δει ποτέ τόσο ΕΥΚΟΛΑ ψωμάκια; Όλοι θα σας ζητήσουν τη συνταγή
Επόμενο άρθροΠίτες με τυρί και σπανάκι / Τραγανές στο εξωτερικό, μαλακές στο εσωτερικό